Heerle 11 - Hoogstraten

Gevelstenen en kleiklinkers sinds 1956

Desta is uw fabrikant voor alle soorten gevelstenen en Kempische kleiklinkers, evenals steenstrips en bijzondere op maat gemaakte stenen.

Stenen voor elke architectuur

Strak, modern, landelijk, rustiek, stedelijk, … : met Desta gevelstenen creëert u sfeer!

Maatwerk al vanaf 250 m²

Uw stenen worden op maat gemaakt vanaf 250 m2 oppervlakte.

Uw stenen in één keer gebakken

Door uw bestelling in één stook te fabriceren, voorkomen we maat- of kleurverschil in uw project.

Onze visie sedert 1956

Steenbakkerij Desta is een echt familiebedrijf. Het is ondertussen de derde generatie van de familie Desmedt die aan het roer staat van dit charmante bedrijf dat werd opgericht in 1956. Haar specialisatie is de productie van gevelstenen en kleiklinkers. Met de mogelijkheid om ook steenstrips te kunnen produceren en gevelstenen met een smalle gevelbreedte, is Desta reeds voorbereid op de toekomst waar we door de strengere energienormen meer en meer andere bouwmethoden zullen toepassen. 

Lees meer over Desta

Wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U zal per mail of telefonisch gecontacteerd worden. U kan bij ons terecht voor al uw technische vragen ivm onze producten. Verder kan u ook referentieadressen opvragen en/of een staal. De producten kunnen licht afwijken van kleur, structuur en afmeting in vergelijking met de foto's op deze website en in de voegsimulator.


{{ dto.title }}

{{ productDto.ProductCategoryTitleSingular }} {{ productDto.title }}
Configureer nu uw gevel